Limitless Life helpt jou weer te ontspannen, te genieten van een optimaal en onbezorgd leven.

Over Martin Koeman

Ik ben 43 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen (waarvan twee met een aangeboren hartafwijking). In het dagelijks leven ben ik zelfstandig therapeut, trainer/coach en mantelzorger (echtgenote met MS) in mijn gezin. In het combineren van al deze rollen, ben ik een expert op het gebied van werk – privé balans. Dankzij mijn achtergrond in de Sociologie en ervaring als therapeut, ben ik in staat om anderen te coachen en te begeleiden in stress-preventie, en het optimaliseren van je gevoel van kracht, blijheid en succes. Ik doe dit in 1 op 1 consulten en in groepsverband.

Door stressreductie-oefeningen ervaar je meer focus, daadkracht en energie. De verschillende coaching en trainingen zijn onder te verdelen in werk en privé sfeer.

Filosofie

De filosofie achter LimitlessLife is het in gang zetten van positieve veranderingen. Alles in de natuur groeit en evolueert EN heeft daar tijd voor nodig. Wij mensen zijn onderdeel van dit systeem. Echter, hebben wij de neiging dit proces bij onszelf te vertragen of we willen te snel en te veel. Fysieke klachten, angsten, negatieve gedachten of beperkend gedrag ontstaan op het moment, dat ergens in ons leven een beperking, grens of limiet wordt opgelegd of overschreden. Alles wat dus tegen onze natuur ingaat.