“Dit kan jij doen om
positieve veranderingen
aan te gaan!”

Samen gaan we onderzoeken en in kaart brengen wat jou limiteert. Met deze kennis maken we een plan, over de voor jou meest optimale route naar gezondheid, geluk en ontspanning.

 

Coaching individuele stressreductie:

Privé

Zakelijk

 

Iedereen ervaart dagelijks stress. Waarom kan de een daar beter mee omgaan dan de ander? Dat is geen aangeboren kwaliteit, dat is te leren.

De meeste van ons hebben een druk leven en er wordt verwacht dat we onze energie en aandacht verdelen over verschillende levensdomeinen zoals; ons werk, partner, kinderen, en familie en vrienden. Tijd voor rust is er vaak niet, er is om ons heen veel te beleven en we willen geen festival, feestje of sportwedstrijd missen.

Door alle ballen in de lucht te houden loop je al snel op je tenen. Daarbij zijn de indrukken en prikkels vanuit de buitenwereld de afgelopen decennia enorm toegenomen. Social media, constant online zijn, bereikbaar zijn, niks willen missen en het gevoel hebben te moeten presteren.

In sommige gevallen komt er zelfs een levensdomein bij (eigen bedrijf opstarten of de zorg voor een ziek familielid). Of er valt een domein weg (ontslag of een scheiding).

Heb je het gevoel dat je het niet meer overziet?

Vaker moe of een kort lontje?

Wil je een burn-out vermijden, of zit je daar al in?

Ik kan je met een individuele stressreductie helpen om in elk levensdomein stress te verminderen. Hierdoor ontstaat ruimte en overzicht, wat resulteert in meer energie, focus en effectiviteit.

Er wordt tijdens deze coaching gewerkt vanuit een totaalaanpak om inzicht te geven in jouw persoonlijke situatie: Wat kan je nu juist wel doen en wat kan je beter laten om je fit, blij en succesvol te voelen.

 

De coaching individuele stressreductie:

 

1. Kijkt gericht naar het effect van voeding en leefstijl op jouw welbevinden;
2. Legt jouw krachten én valkuilen bloot;
3. Elimineert negatieve emoties;
4. Helpt sabotage-gedrag en negatieve gewoontes te transformeren.

Al met al krijg je inzicht, informatie, tools en heldere kaders over jouw lijf, leven, privé en zakelijke omgeving om positieve veranderingen aan te gaan.

Samen gaan we dus onderzoeken en in kaart te brengen wat jou limiteert. Zo maken we met deze kennis een plan over de voor jou meest optimale route naar gezondheid, geluk en ontspanning.

Benieuwd naar jouw persoonlijke plan? Zo, ja? Neem dan vrijblijvend contact op.

Klik hier voor de groepssessies om stress te verminderen!

 

stress

 

Wilt u zich inschrijven voor de individuele sessies?

Vul hier uw gegevens in en ik neem contact met u op.